Fable Fortune verschijnt op 11 juni

Fable Fortune verschijnt op 11 juni

Microsoft heeft aangegeven dat de volgende Fable-game, Fable Fortune, op 11 juni verschijnt voor PC en Xbox One. Nee, we hebben het niet over een RPG, maar over een card game. De game laat je ‘player vs. player’ spelen, alsook competitief. De game begon als een geheim, net nadat Lionhead Studios (de ontwikkelaar achter Fable) gesloten werd. De game moet de wereld van Fable in leven houden en goede herinneringen aan gaan spreken.

In de game kun je kiezen uit het spelen met zes helden, elk met eigen krachten. Wanneer je tijdens het spelen verschillende queesten voltooid kun je je helden laten groeien richting een goede of slechte kant. Mediatonic, de ontwikkelaar achter de game, geeft aan dat de game volledig gratis te spelen zal zijn, maar dat je uiteraard kaartpakketten kunt gaan kopen.


All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.