Fallout 76 Livestream met Rick & Morty, Ninja, Logic!

Fallout 76 Livestream met Rick & Morty, Ninja, Logic!

Voel je je al schwifty? Dat komt wel. We nemen de grootste streamer op de planeet, een once-in-a-generation raptalent, het meest geliefde komische duo van deze tijd en dwingen hen om samen te overleven in de wildernis van Appalachia. Het goede nieuws is dat je niet naar een alternatieve dimensie hoeft te reizen om te zien wat er gebeurt! Stem op vrijdag 9 november af op Mixer of Twitch voor een ongeziene Fallout 76 stream op Xbox One met Ninja, Logic, en niemand minder dan Rick and Morty (ja, die Rick and Morty) voor wat zeker weten hét streaming evenement van het jaar is.

Mis geen seconde van de actie die start op vrijdag 9 november om 03:00 uur.

De Fallout 76 B.E.T.A. is nu beschikbaar voor alle spelers die de game ge-preordered hebben op Xbox One, PlayStation 4 of PC. Fallout 76 is wereldwijd verkrijgbaar vanaf 14 november.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.