Fans bepalen wie op de cover van FIFA 17 komt te staan

FIFA 17

PC PlayStation 3 PlayStation 4 Xbox 360 Xbox One
9.2

Geweldig

8.7

User Avg

Fans bepalen wie op de cover van FIFA 17 komt te staan

Fans bepalen wie op de cover van FIFA 17 komt te staan

Electronic Arts onthul dat fans mogen bepalen wie de ster op de cover van EA SPORTS FIFA 17 wordt. Vier eerder aangekondigde ambassadeurs (James Rodriguez van Real Madrid C.F., Anthony Martial van Manchester United, Eden Hazard van Chelsea FC en Marco Reus van Borussia Dortmund) zullen het tegen elkaar opnemen in de officiële FIFA 17 Wereldwijde Cover Vote.
De verkiezing vindt plaats op de officiële FIFA Cover Vote-website, vanaf vandaag tot 20 juli 08:59. Fans kunnen één keer per dag op hun favoriete speler stemmen en kunnen extra stemmen verdienen door de automatisch delen-functie te gebruiken met de hashtag #FIFA17CoverReward. Fans kunnen ook hun steun betuigen door de hashtag van de sporter te tweeten (#FIFA17Hazard, #FIFA17James, #FIFA17Martial of #FIFA17Reus). De winnaar zal eind juli op de officiële FIFA Cover Vote-website bekendgemaakt worden.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.