Fantastic Beasts: Cases from the Wizarding World nu beschikbaar voor iPhone, iPad en Android-apparaten

Fantastic Beasts: Cases from the Wizarding World nu beschikbaar voor iPhone, iPad en Android-apparaten

Fantastic Beasts: Cases from the Wizarding World, de gratis mobiele videogame van Warner Bros. Interactive Entertainment, ontwikkeld door Mediatonic, kan nu worden gedownload vanuit de App Store voor iPhone en iPad en Google Play voor Android-apparaten.

In dit nieuwe zoekspel, dat is gebaseerd op de magische wereld van J.K. Rowling, kruip je in de huid van een nieuwe medewerker van het Departement van Toezicht op Magische Wezens, Afdeling Dieren, van het Ministerie van Toverkunst. Onderzoek mysterieuze incidenten rond magische wezens en ga op zoek naar aanwijzingen op locaties zoals de Wegisweg, de Lekke Ketel en Zweinsveld.

Vind verborgen voorwerpen, analyseer het bewijsmateriaal, gebruik spreuken, brouw drankjes en combineer aanwijzingen om de magische wezens te identificeren en te vinden.

De wereld van Harry Potter is terug. Ben je er blij mee?

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.