Far Cry 4 map uitgelekt

Far Cry 4 map uitgelekt

Volgende week dinsdag 18 november komt Far Cry 4 uit en kunnen we herrie schoppen in de himalaya’s. Kyrat zal een krijger kennen die naast het killen ook met tijgers knuffelt. Echter is het nog acht dagen wachten op de game maar nu blijkt de plattegrond van Kyrat uitgelekt te zijn inclusief details. Wil je geen spoilers zien, dan zou ik niet kijken naar de kaart. Op de kaart is namelijk te zien waar belangrijke locaties, radiotorens en bepaalde soorten dieren zich bevinden.

Volgens de ontwikkelaar is Far Cry 4 de uitgebreidste wereld uit de serie. Ten opzichte van Far Cry 3 is de wereld van Far Cry 4 iets kleiner, maar het bevat meer om te doen. De wereld bevat nieuwe auto’s, wapens, nieuwe zijmissies en nieuwe dieren. De game verschijnt op 18 november voor PC, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3 en PlayStation 4. Check hieronder de uitgelekte map.

er zijn geen afbeeldingen gevonden

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.