FIFA 17 officieel aangekondigd, draait op Frostbite

FIFA 17

PC PlayStation 3 PlayStation 4 Xbox 360 Xbox One
9.2

Geweldig

8.7

User Avg

FIFA 17 officieel aangekondigd, draait op Frostbite

FIFA 17 officieel aangekondigd, draait op Frostbite

Electronic Arts onthulde dat EA SPORTS FIFA 17 aangedreven wordt door Frostbite op Xbox One, PlayStation 4 en PC. Frostbite, een van de toonaangevende game-engines in de industrie, biedt authentieke en levensechte actie, neemt spelers mee naar nieuwe voetbalwerelden en laat fans kennismaken met personages boordevol karakter en vol emotie. Om het volledige debuut van FIFA 17, aangedreven door Frostbite, mee te maken, kunnen fans op 12 juni om 22:00 uur de EA PLAY-livestream hier bekijken. David Rutter, VP en Executive Producer:

Frostbite opent een heel nieuwe wereld aan mogelijkheden voor de FIFA-franchise en de fans. We zijn nog nooit zo verheugd geweest als we vandaag zijn over de toekomst van het voetbal en de ervaringen die we gaan aanbieden in FIFA 17.

Met FIFA 17 worden ook vier nieuwe voetbalambassadeurs geïntroduceerd die meegewerkt hebben aan de totale vernieuwing van de actie op het veld. James Rodriguez van Real Madrid C.F., Anthony Martial van Manchester United, Eden Hazard van Chelsea FC en Marco Reus van Borrusia Dortmund zijn vier aanvallers van wereldklasse die in staat zijn elk spel te veranderen. Ze hebben allemaal met EA SPORTS samengewerkt om de vernieuwing qua gameplay tot stand te brengen, welke op EA Play onthuld zal worden. De ambassadeurs zitten bovendien als leenspeler in de reserveringsaanbieding van FIFA 17 in FIFA 17 Ultimate Team.

Fans die de FIFA 17 Super Deluxe Edition reserveren, ontvangen tot 40 FIFA Ultimate Team Premium Jumbo Goud-pakketten, Team van de week-leenspelers en andere FUT-content.
FIFA 17 is ontwikkeld door EA Vancouver en zal verkrijgbaar zijn op 29 september voor PC, Xbox One, PlayStation 4, Xbox 360 en PlayStation 4.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.