Final Fantasy Explorers onthuld voor Nintendo 3DS

Final Fantasy Explorers onthuld voor Nintendo 3DS

Square Enix Ltd. kondigt aan dat het nieuwe, actievolle RPG-avontuur Final Fantasy Explorers naar Europa zal komen, exclusief voor Nintendo 3DS. Spelers onderzoeken alleen of samen met maximaal drie andere Explorers kerkers op zoek naar kristallen die verspreid liggen over de hele wereld, waarbij ondertussen gevechten moeten worden geleverd met klassieke vijanden uit de Final Fantasy-serie.
Final Fantasy Explorers richt zich op samen spelen met vrienden en maakt gebruik van een geavanceerd system waarbij Explorers kunnen uitblinken in 20 bekende èn nieuwe jobs, waaronder Knight, Monk, Black Mage en White Mage, om de machtigste monsters uit het rijk te kunnen verslaan en ze te rekruteren om gevechten mee aan te gaan. Spelers hebben de mogelijkheid om de krachten van monsters aan te roepen zoals Ifrit en Bahamut en om te transformeren in andere legendarische personages uit de Final Fantasy-serie via de “trance”-optie. De multiplayer-mogelijkheden worden mogelijk gemaakt dankzij de draadloze communicatiefuncties van de Nintendo 3DS.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.