Final Fantasy XIV: A Realm Reborn PlayStation 4 betafase 2 van start

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn PlayStation 4 betafase 2 van start

Square Enix Ltd. kondigt vandaag aan dat de tweede bètafase van de PlayStation 4-versie van Final Fantasy XIV: A Realm Reborn vanaf vandaag tot 7 april 10:00 live is.

In fase 2 van de bèta wordt gebruik gemaakt van de live servers, waardoor je kunt spelen tegen PC- en PlayStation 3-gamers en gebruik kunt maken van je bestaande personages. Personages en spelvoorgang die je opbouwt tijdens deze bèta kun je meenemen naar de uiteindelijke game die vanaf 14 april van start gaat. Daarnaast kan iedereen die de reguliere versie of Collector’s Edition van de game pre-ordert gebruik maken van de Early Access en al vanaf 11 april spelen. Iedereen met een PlayStation 4 kan zonder vooraanmelding gratis deelnemen aan de bètafase: Ga naar de PlayStation Store en download Final Fantasy XIV: A Realm Reborn (PlayStation 4 Beta Version). Wanneer de download is voltooid zal de installatie automatisch beginnen. Start Final Fantasy XIV: A Realm Reborn (PlayStation 4 Beta Version) vanaf het hoofdmenu. Log in met (of creëer) je Square Enix account en volg de instructies op het scherm om de game te starten.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.