Final Fantasy XIV beta aangekondigd voor PS4

Final Fantasy XIV beta aangekondigd voor PS4

Square Enix kondigt vandaag aan dat de eerste bètatest van de PlayStation 4-versie van Final Fantasy XIV: A Realm Reborn zal starten op zaterdag 22 februari 2014. Daarnaast kondigt Square Enix de komst aan van een gratis service waarbij bezitters van de PlayStation 3-versie van de game gratis kunnen upgraden naar de PlayStation 4-versie.

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn is nu live voor PC en PlayStation 3, en de PS4-versie is momenteel in ontwikkeling. Daarnaast wordt hard gewerkt om het aantal servers te vergroten en de service krachtiger te maken, waardoor de grote drukte op bestaande servers verlicht zal worden.

Voor spelers die op dit moment de PS3-versie van Final Fantasy XIV: A Realm Reborn spelen zal het niet nodig zijn om de PS4-versie van de game te kopen: het is mogelijk om zonder extra kosten verder te spelen op de PS4, waarbij de gecreëerde personages kunnen worden overgezet naar het nieuwe platform om naadloos verder te kunnen spelen.

Binnenkort zal meer informatie over de PS4 bètatest en release bekend worden gemaakt. Wil je in de tussentijd meer weten over de game? Zorg er dan voor dat je ons in de gaten blijft houden, de recensie verschijnt morgen!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.