Final Fantasy XIV Patch 4.25 vanaf 13 maart

Final Fantasy XIV Patch 4.25 vanaf 13 maart

Op 13 maart wordt de Final Fantasy XIV: Stormblood-saga vervolgd met de release van patch 4.25 die spelers toegang geeft tot het verboden land Eureka. Deze regio daagt spelers uit met nieuwe gevechtselementen die cruciaal zijn voor het verkrijgen van krachtige nieuwe wapens. Deze contentupdate is ook goed voor het laatste hoofdstuk in de avonturen van de buitengewone inspecteur Hildibrand. Het verboden land Eureka is een enorm, onbekend gebied dat enkele gameplay-wijzigingen met zich meebrengt.

Maximaal 144 spelers kunnen zich in hetzelfde gebied bevinden. Daarbij worden ze aangemoedigd om samen met andere avonturiers op beruchte monsters te jagen en gezamenlijke doelen na te streven. Spelers kunnen elementaire EXP verdienen om hun vermogen de elementen te gebruiken te versterken. Ze kunnen ook de nieuwe Magia Board-functie gebruiken om hun elementaire affiniteiten aan te passen, wat zeker van pas zal komen bij het verkennen van Eureka. De gevechten krijgen nieuwe strategische diepgang met een elementensysteem. Dit systeem laat spelers een Magia Board gebruiken om de elementaire affiniteit van hun aanvallen af te stemmen op hun vijanden. Voordat ze eropuit trekken kunnen spelers met een Magia Melder de elementen van hun Magia Board aanpassen. Daarbij is het de kunst de setup zo goed mogelijk af te stemmen op het doel van het avontuur.

Spelers kunnen tijdens het verkennen van Eureka speciale kristallen vinden en deze bij de beroemde smid Gerolt inleveren voor het verbeteren van wapens en uitrusting. Tot 14 maart vindt ook het jaarlijkse Little Ladies’ Day-evenement plaats. The Songbirds keren terug naar Eorzea™ voor een nieuw optreden, en spelers kunnen deelnemen aan de festiviteiten en een speciale questline voltooien om drie nieuwe emotes te verdienen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.