First-Person Mode voor The Evil Within 2 nu beschikbaar

First-Person Mode voor The Evil Within 2 nu beschikbaar

Zink dieper weg in de nachtmerrie dan ooit tevoren in The Evil Within 2. Alsof de gruwelijke wereld en afschuwelijke schepsels nog niet genoeg waren, kun je nu de hele game ook in first-person perspectief spelen op PlayStation 4, Xbox One en PC, dankzij de laatste, gratis update. Als je The Evil Within 2 al hebt, dan is het wijzigen naar first-person zo simpel als een voorkeur aanpassen in het menu. Je kunt dit op ieder moment wijzigen, dus kun je de game ervaren zoals je het zelf wil. Als je The Evil Within 2 nog niet probeerde en je wilt er mee aan de slag, dan kun je de Free Trial downloaden en de eerste hoofdstukken van de game spelen, ook in de nieuwe first-person mode. Alle voortgang neem je mee als je ervoor kiest om de game later aan te kopen. Shinsaku Ohara, producer bij Tango Gameworks:

Veel spelers houden ervan om horror games te beleven in first-person perspectief, dus voor al wie een aantal situaties wil zien door de ogen van Sebastian, is dit de perfecte gelegenheid. Union verkennen in first-person doet de omgeving nog groter aanvoelen dan wanneer je dat doet in third-person. Je zult ook de setting en vijanden van veel dichterbij kunnen bekijken en merken hoeveel tijd en moeite er werd besteed aan details.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.