Fysieke uitgave voor Wolfenstein: The Old Blood is nu beschikbaar

Fysieke uitgave voor Wolfenstein: The Old Blood is nu beschikbaar

Oorlogsheld BJ Blascowicz zei ooit “vermoord zo veel nazi’s als je kunt”, en dat is precies wat je vanaf vandaag kunt doen, nu Wolfenstein: The Old Blood ook in fysieke uitgave te verkrijgen is. Vorige week werd Wolfenstein: The Old Blood reeds digitaal gereleased, nu kunnen fans ook de fysieke versie halen voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

Wolfenstein: The Old Blood, de standalone prequel van de alomgeprezen first-person action-adventure shooter Wolfenstein: The New Order is te koop voor €19.99. In het avontuur, dat acht nieuwe hoofdstukken omvat en twee verhalen die elkaar ook gaandeweg kruisen, bemerk je duidelijk de MachineGames signatuur met zinderende actie, een meeslepend verhaal en intense first-person combat.

Het jaar is 1946 en de nazi’s staan op het punt de 2e Wereldoorlog te winnen. In een poging om het tij alsnog te keren vertrekt B.J Blazkowicz op avontuur tot diep in de regio Bavaria. In deel 1 van Wolfenstein: The Old Blood – Rudi Jäger and the Den of Wolves neemt BJ Blazkowicz het op tegen een maniakale gevangenisbewaker, wanneer hij Castle Wolfenstein binnendringt om de coördinaten van General Deathshead zijn uitvalsbasis te stelen. In deel 2 – The Dark Secrets of Helga Von Schabbs – leidt onze held zijn zoektocht naar de coördinaten hem naar de stad Wulfburg, waar een geobseerde Nazi archeoloog mysterieuze artefacten opgraaft en een duistere, oude kracht dreigt te ontketenen.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.