Gaf GameStop de releasedatum van Telltale’s Guardians of the Galaxy prijs?

Marvel’s Guardians of the Galaxy: The Telltale Series

Mobile PC PlayStation 4 Xbox One
8.2

Sterk

Gaf GameStop de releasedatum van Telltale’s Guardians of the Galaxy prijs?

Gaf GameStop de releasedatum van Telltale’s Guardians of the Galaxy prijs?

Dit is het soort nieuwtje dat voorlopig met een korreltje zout te nemen is, maar dan wel van het plausibele soort. GameStop, als één van de grootste gamewinkels ter wereld, weet uiteraard wat eerder dan de doorsnee gamer wanneer games in de rekken komen te liggen en soms lekt er zo eens iets. Zoals nu met Telltale’s Guardians of the Galaxy die volgens de website van GameStop op 27 april zou gaan verschijnen.

Dit kan uiteraard een gok zijn van de winkel, maar de kans is groot dat dit een reële datum is, zo netjes een week voor de filmsequel in de zalen komt om het volledige momentum uit de hype rond Starlord en kompanen te halen. De avonturen in de Telltale serie staan los van de film en draaien rond een mysterieus artefact dat zowel de Guardians en een geheimzinnige slechterik in handen willen krijgen. Of de game dance off’s zal bevatten is voorlopig nog niet bevestigd, maar een vette jaren tachtig soundtrack is wel al een zekerheid.

Iedere gamesite heeft die ene toffe, lieve meid nodig die te porren valt voor de schattige platformgames. Hier bij GameParty moeten we het echter nog steeds met Eefje stellen. Een inktzwart gevoel voor humor, ietwat van een grote bek en een voorliefde voor de meest gewelddadige games die je kan bedenken. Dat is Eefje in een notendop.