GameParty Podcast Episode 4: Gamescom dag twee

GameParty Podcast Episode 4: Gamescom dag twee

De tweede dag van de Gamescom, de eerste dag dat de normale bezoeker de beurs mag bezoeken, is een feit. Ook vandaag waren we aanwezig op de gigantische beurs en zagen we fantastische titels aan ons voorbij trekken. Denk aan Star Wars the Old Republic: Knights of the Fallen Empire, Star Wars Battlefront, Assassin’s Creed: Syndicate, de nieuwe Skylanders, Guitar Hero Live en bespreken we The Fallen King, de nieuwe uitbreiding voor Destiny. Ook is er tijd voor Rainbow Six Siege, Just Dance, Mighty No. 9, Zelda, Mario Maker, Marvel Heroes 2015 en Need for Speed.

De podcast is te beluisteren via GameParty op iTunes, dus abonneer je snel op dit kanaal om in de toekomst steevast op de hoogte gehouden te worden rondom nieuwe afleveringen.

Geen Apple gebruiker? Dan zijn we te beluisteren via Soundcloud.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.