GameParty Podcast Episode 5: Gamescom dag drie

GameParty Podcast Episode 5: Gamescom dag drie

De laatste dag van de Gamescom voor de crew van GameParty! Dat zorgt er echter niet voor dat we stil hebben gezeten. Met een mindere bezetting knallen we nog steeds genoeg informatie jouw kant op in deze derde podcast vanuit de auto. Vanaf het moment dat we de beurs verlaten, tot het moment dat we bij het hotel aankomen bespreken we games zoals Call of Duty: Black Ops III, Sébastien Loeb Rally Evo, Lastfight en Anno 2205. Daarnaast staan we stil bij potentiële toppers Dark Souls III en Fallout 4. Genoeg om je de komende dertig minuten bezig te houden!

De podcast is te beluisteren via GameParty op iTunes, dus abonneer je snel op dit kanaal om in de toekomst steevast op de hoogte gehouden te worden rondom nieuwe afleveringen.

Geen Apple gebruiker? Dan zijn we te beluisteren via Soundcloud.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.