GameParty Podcast Episode 9: May the Force be with you

In 1977 liet filmmaker George Lucas Star Wars los op de wereld. Jedi’s, X-Wings, Darth Vader en een Wookiee, Star Wars was anders dan alle andere films. Het werd de eerste echte blockbuster en wist uit te groeien tot een gigantische franchise. Star Wars werd een onderdeel van de popcultuur en is daar al haast veertig jaar te vinden. Meerdere films, series, boeken, comics, speelgoed en games later is Star Wars nog steeds een franchise die bijzonder belangrijk is voor veel mensen. Met een nieuwe generatie die voor het eerst met de films in aanraking gaat komen door Episode VII The Force Awakens, staat Star Wars er beter voor dan ooit tevoren. Door de komst van Battlefront, de nieuwe game van ontwikkelaar Dice, staan wij in deze podcast stil bij de complete saga. Dit doen we echter niet alleen. Zo horen we ontwikkelaars en uitgevers van onder andere Ubisoft, Wargaming, Dice, en Bioware over hun meest favoriete herinnering uit hun tijd met Star Wars. May the Force be with you…

De podcast is te beluisteren via GameParty op iTunes, dus abonneer je snel op dit kanaal om in de toekomst steevast op de hoogte gehouden te worden rondom nieuwe afleveringen. Of klik hier beneden op play!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.