Gameplay trailer Lego Friends

Gameplay trailer Lego Friends

Vandaag onthult Warner Bros. Interactive Entertainment de eerste officiële gameplay trailer van Lego Friends de game, gebaseerd op de populaire Lego speelgoedlijn.
Welkom in het verrassende Heartlake City waar zomerpret op je wacht! Ontmoet je nieuwe Lego Friends en ga samen op spannende avonturen om zo vriendschappen op te bouwen met de meiden. Uit je individuele stijl en persoonlijkheid, terwijl je de stad verkent. Ga winkelen voor de nieuwste outfits en accessoires, kies het perfecte kapsel, richt je slaapkamer in en zoek je huisdier uit. Kies zelf hoe jij je zomervakantie doorbrengt: ga je liever op paardrijkamp, een dansroutine oefenen, voetballen, karate beoefenen, of zorgen voor een dier in het opvangcentrum? Je kunt al deze dingen en nog veel meer doen als uiting van je creativiteit en leuke herinneringen opbouwen met je vijf nieuwe vrienden! De game staat gepland voor release in november op de Nintendo 3DS.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.