Gamestop geeft Batman: Arkham Knight een releasedatum

Gamestop geeft Batman: Arkham Knight een releasedatum

De Batman-fans bij GameParty kregen het gisteren toch bijzonder warm bij het zien van de trailer voor Batman: Arkham Knight. De nieuwe next-gen Batman-game van Rocksteady sluit de Arkham trilogie van de ontwikkelaar af en laat je voor het eerst de Batmobile besturen. Gamestop heeft op haar site een pre-order actie staan, inclusief de dag van release voor de game. Mocht onderstaande afbeelding kloppen, dan verschijnt Batman’s volgende avontuur op 14 oktober.


Wanneer je een pre-order plaatst kun je spelen met Harley Quinn op vier speciale challenge maps. Dit doe je op vier speciale maps met unieke wapens, gadgets en mogelijkheden. Wij wachten braaf op een bevestiging vanuit Rocksteady en kijken in de tussentijd gewoon de trailer nog eens.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.