Gears of War 4 maart update nu beschikbaar

Gears of War 4

PC Xbox One
9.3

Geweldig

6.3

User Avg

Gears of War 4 maart update nu beschikbaar

Gears of War 4 maart update nu beschikbaar

De Gears of War 4 maart update, die nu beschikbaar is, voegt twee nieuwe maps, het nieuwe Ranked Lobby system, verbeteringen van de Gnasher, het verzamelen van personages, en nog veel meer, toe.

Een eenzame Diner met neonverlichting in een stoffige woestenij is het laatste slagveld in Gears of War 4! Gevechten in de Diner zijn intens en claustrofobisch terwijl je vecht om controle te krijgen over de keuken en Sniper Spawn.

Old Town is terug! Dit is een van de meest opvallende maps uit Gears of War 3, en is nu vernieuwd in een besneeuwde UIR kustplaats, compleet met een dreigende UIR Basis op de loer op de achtergrond. Win de strijd om de Boomshot of – nieuw voor Gears of War 4 – Dropshot.

Daarnaast zijn Ranked Lobbies voor Core en Competitive playlists geïntroduceerd. Deze door de community gevraagde functie verbetert de flow van matchmaking in Ranked playlists. Daarnaast kunnen we maart starten met een gloednieuw Legacy personage om te verzamelen. Dit Legacy personage zal over een paar weken beschikbaar zijn via Crafting, maar gelukkige fans kunnen het vroegtijdig in de maart Gear Packs in de komende weken vinden.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.