Geen tweede beta voor Halo 5: Guardians

Geen tweede beta voor Halo 5: Guardians

Momenteel kan iedereen die Halo: The Master Chief Collection in zijn bezit heeft aan de slag met de multiplayer beta van Halo 5: Guardians. Tot en met 18 januari is het mogelijk om de meerspelerstand van de game uitvoerig te testen. Echter, wanneer je hoopt dat er later dit jaar nog een beta gaat verschijnen, dan kunnen we deze hoop nu meteen bij je weg gaan nemen. Josh Holmes, studiobaas bij 343 Industries laat dit weten tegenover IGN.

We currently have no plans for a second multiplayer beta.

Wel laat Holmes weten dat spelers vanaf nu kunnen gaan stemmen op twee maps die beide gecreëerd zijn met Forge, de level editor van Halo 5. Het level dat de meeste stemmen krijgt zal in de laatste week van de beta toegevoegd gaan worden en daardoor speelbaar zijn. Stemmen kan via The Halo Channel.

Mocht je de beta niet kunnen spelen, dan verwijzen we je graag door naar onze stream. Wij spelen elke week de beta en jij mag mee kijken!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.