Gigantische patch voor Dead Rising 3

Gigantische patch voor Dead Rising 3

Met de aankomende DLC “Operation Broken Eagle” die later vandaag gaat verschijnen, zal de ontwikkelaar achter Dead Rising 3 ook een patch klaar hebben staan voor de spelers. Deze patch haalt bugs uit de game en maakt het spel klaar voor de downloadbare avonturen. Er zit wel een addertje onder het gras, de patch is maar liefst dertien gigabyte groot!

Volgens Executive Producer Josh Bridge is Capcom druk bezig met het luisteren naar de feedback van de spelers van de game. Hierdoor zijn foutjes uit het spel gehaald, verdwijnen bugs, draait de game wat beter en komt er ondersteuning voor de impulsen tragers van de controller. Deze gaan bijvoorbeeld trillen wanneer de speler bijna geen munitie meer heeft. De patch is een verplichte download wanneer je het spel online wil spelen maar zal de grote van de game op je harde schijf niet drastisch veranderen. Oude bestanden worden overschreven.

In Amerika is boos gereageerd op de update. Daar zitten mensen vaak nog vast aan een x-aantal gigabytes per maand bij de internetproviders. Die gaan zo wel heel snel op.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.