Gratis geld voor spelers Grand Theft Auto Online

Gratis geld voor spelers Grand Theft Auto Online

Rockstar gaat voor je zorgen, je krijgt namelijk gratis geld. In Grand Theft Auto Online, dat dan weer wel. Iedereen heeft recht op 500.000 ingame dollars. Rockstar geeft je dit om je een beetje tegemoet te komen rondom de problemen die GTA Online had tijdens haar opstartperiode. Om in aanmerking te komen voor deze dollars moet je de game hebben gespeeld in oktober. Het bedrag gaat bijgeschreven worden in twee termijnen, dit om de economie niet teveel te verstoren.

De eerste storting kun je volgende week al verwachten, al heeft Rockstar geen specifieke datum genoemd. De tweede storting vind ergens tegen het einde van de maand plaats. Je moet wel volgende week een nieuwe update downloaden om het geld daadwerkelijk te kunnen ontvangen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.