Gratis update Middle-earth: Shadow of War  Online Fight Pits nu verkrijgbaar

Middle-earth: Shadow of War

PC PlayStation 4 Xbox One
8.6

Sterk

5

User Avg

Gratis update Middle-earth: Shadow of War Online Fight Pits nu verkrijgbaar

Gratis update Middle-earth: Shadow of War  Online Fight Pits nu verkrijgbaar

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft de nieuwste gratis content-update uitgebracht voor Middle-earth: Shadow of War – Online Fight Pits – waar spelers hun Orc-volgelingen kunnen trainen door ze te laten vechten tegen Uruks en Ologs uit de legers van andere spelers uit de hele wereld. Met deze ultieme strijd op leven en dood in de arena, kunnen spelers machtige beloningen en upgrades verdienen, waarmee ze hun leger kunnen verbeteren en door kunnen gaan met de strijd om Mordor. De gratis content-update Online Fight Pits is vandaag verkrijgbaar voor alle bezitters van Middle-earth: Shadow of War.
Tevens is de Middle-earth: Shadow of War Expansion Pass momenteel verkrijgbaar voor € 39,99 of als onderdeel van de Shadow of War Gold Edition voor €109,99. De Slaughter Tribe Nemesis Expansion (nu verkrijgbaar), de Outlaw Tribe Nemesis Expansion (beschikbaar vanaf 12 december) en de Blade of Galadriel Story Expansion (beschikbaar vanaf februari 2018) zijn ook los verkrijgbaar voor €14,99. De Desolation of Mordor Story Expansion (beschikbaar vanaf mei 2018) is los verkrijgbaar voor €19,99.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.