Grote update voor Quake Champions

Quake Champions

PC

Grote update voor Quake Champions

Grote update voor Quake Champions

De grote maart update van Quake Champions is er met nieuwe manieren om te spelen en te kleden in ’s werelds snelste shooter, welke nu via Early Access beschikbaar is. Deze update brengt ieders favoriete one-shot bloedbad-modus Instagi, terug naar liefhebbers van Quake. Competitieve spelers strijden samen met een vriend om de hoogste plekken te bemachtigen op het leaderboard in de nieuwe 2v2 Ranked Play modus; en zelfs de stoerste Champion zal ervan houden om zich te versieren met een grote verscheidenheid aan mooie bloemen- of pastelkleurige shaders en konijnenoortjes uit de nieuwe collectie lente-accessoires. Daarnaast kunnen oudgedienden van Quake hun jeugd herbeleven in de nieuwe ‘No Abilities Mode’ in custom games.

Nog niet in het bezit van Quake Champions? Vanaf vandaag is er een nieuwe, goedkopere manier om de beste FPS-spelers van de wereld op te blazen – de nieuwe €4,99 kostende Scalebearer Pack, is beschikbaar via Bethesda.net en Steam vanaf 18:00 uur. De Scalebearer Pack biedt spelers meteen toegang tot de game, alsook twee Champions, Vanity items, accessoires en meer. Het pakket bevat ook een driedaagse huur van alle Champions zodat spelers ze kunnen testen voordat ze overgaan tot aanschaf. Het pakket bevat directe toegang tot Quake Champions, twee permanent-vrijgespeelde Champions: Scalebearer en Ranger, Ranger’s ‘Spoils of War’ zwaard en helm, drie pantser-shaders voor Ranger en drie backpacks.

Dan de maart update, deze brengt het volgende:
INSTAGIB – De snelle, gib-tastische klassieker komt eindelijk naar Quake Champions en introduceert een leuke en snelle modus waarin elk schot een ‘one-hit kill’ is. Spelers starten elke match met de enige wapens die beschikbaar zijn – de Rail Gun en de Gauntlet – en er zijn geen andere wapens, levens, bescherming of power-ups op te rapen. Champions hebben nog steeds de mogelijkheid om actieve en passieve vaardigheden te gebruiken, dus one-shot granaten van Keel en insta-killl totems van Galena dragen bij aan de absurde chaos.
2v2 Team Death Match Ranked Modes – Het is net zoals Duel mode, maar dan 2v2. Spelers kunnen een maatje meenemen om het op te nemen tegen andere duo’s van over de hele wereld, waarbij de juiste keuze van Champions en combinatie van vaardigheden hen een plaats bovenaan het scorebord geeft.
Lente accessoires – We hebben genoeg sneeuw gehad en we zijn klaar voor de lente. De nieuwe lente-accessoires voor Quake Champions laten spelers hun Champion en wapens versieren met een kleurrijke collectie aan vrolijke pastelkleuren en bloemenpatronen. Profieliconen, naamplaatjes en feestelijke hoofddeksels in het thema van de lente, waaronder een eenhoorn-hoed, een vogelnest en meer zijn te vinden in de lentecollectie. Kleur dus gerust jezelf wat roze en paars en maak daarna de arena rood…
No abilities mode – Party like it’s 1999. Quake Champions laat je nu toe om actieve Champion vaardigheden uit te schakelen in custom games om zo die oldschool-ervaring terug te brengen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.