GTA V video editor komt naar PS4 en Xbox One

GTA V video editor komt naar PS4 en Xbox One

De nextgen versie van GTA V krijgt dezelfde video editor als de pc-versie van de game. Dat heeft RockStar bekend gemaakt. Met die video editor is het mogelijk om zelf video’s te maken met behulp van alles wat je in de wereld van Grand Theft Auto kan vinden. Deze tool zal deze zomer beschikbaar komen op de PlayStation 4 en Xbox One. Een exacte releasedatum is echter nog niet bekend.

Een andere unieke eigenschap van de pc-versie van GTA V is het persoonlijke radiostation dat je als speler in kan stellen, waarbij gebruik wordt gemaakt van jouw eigen verzameling aan MP3’tjes. Van deze functie heeft RockStar laten weten dat het niet naar de consoles zal komen. Daar gaven ze de volgende uitleg over:

“The GTA5 PC Self Radio experience that plays your personally curated playlist of mp3s in the game as a fully featured and properly integrated radio station just wouldn’t technically be possible on the consoles as it requires more than the consoles allow at this time.”

Helaas dus voor de consolegamers, maar is dit een functie die je graag zou willen zien? Of ben je wel tevreden met de radiostations die standaard in de game zitten?

Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.