Guardians of Middle-Earth richting PC

Guardians of Middle-Earth richting PC

Warner Bros. Interactive Entertainment kondigt de terugkeer van epische gevechten en spannende actie in Midden-Aarde aan met de release van Guardians of Middle-earth voor PC. Guardians of Middle-earth is ontwikkeld door Monolith Studios en wordt op PC ontwikkeld door Zombie Studios. De game is beschikbaar via Steam en andere digitale retailers vanaf 29 augustus.

Windows PC spelers kunnen binnenkort zich een weg vechten door Midden-Aarde door het razend populaire multiplayer online battle arena (MOBA). Gamers krijgen toegang tot 36 originele speelbare Guardian personages in Guardians of Middle-earth, door gameplay en in-game valuta. Spelers kunnen kiezen uit drie modes en zes kaarten, waaronder The Shire, Goblin-town, Mirkwood en Survival gameplay, die eerder als downloadable content werden uitgebracht. Er zijn 36 verschillende Guardian skins exclusief voor PC verkrijgbaar van Guardians of Middle-earth via Steam. Guardians of Middle-earth voor PC ondersteunt Steamworks integratie, Big Picture full controller compatibiliteit en Raptr integratie voor live streaming wedstrijden.

https://www.youtube.com/watch?v=Ouc53MSrUuU

Guardians of Middle-earth voor PC is verkrijgbaar voor verschillende prijscategorieën: de basis game voor €18,99 met de speelbare en direct ontgrendelbare Guardians Gandalf, Galadriel, Thráin, Gollum, Hildifons en Legolas en hun alternatieve skins. De Mithril Editie is beschikbaar voor €73,99 en bevat alle 36 speelbare Guardians, 36 alternatieve skins, de Mithril Guardian Relic en een buddy key. De 36 alternatieve Guardian skins zijn ook verkrijgbaar in klasse specifieke bundels, die bestaan uit vijf Guardians en hun vijf alternatieve skins voor €13,99. Ook kunnen gamers de Smaug’s Treasure kopen, bestaande uit in-game valuta en Smaug’s Greed Relic voor €9,99. Spelers die Guardians of Middle-earth: Mithril Edition via Steam pre-orderen ontvangen 10% korting en wanneer ze Guardians of Middle-earth pre-orderen ontvangen ze 10% korting en een speciale Company of Dwarves bundel met vijf speelbare Guardians, waaronder Ori, Nori, Glóin, Kíli, Thorin Oakenshield en hun alternatieve Guardian skins.

Guardians of Middle-earth brengt een vijf-tegen-vijf, player versus player (PvP) competitieve gevechtservaring in het epische wereld van Midden-Aarde op PC. Met wedstrijden die tussen de 15 en 30 minuten duren kunnen spelers kiezen om te spelen tegen vrienden en andere echte tegenstanders of te spelen tegen kunstmatige intelligente tegenstanders in PvP, Co-Op vs. AI, survival of trainingmodes. Gamers hebben toegang tot een gedetailleerd online systeem om de overwinningen en nederlagen van hun vrienden op ieder moment in te zien door middel van geïntegreerde stats en leaderboard systemen, kunnen in contact komen met andere spelers via in-game stemcommunicatie en meer.

Spelers die eerder Guardians of Middle-earth voor PlayStation 3 en Xbox 360 hebben gekocht ontvangen een PC download code voor de basisgame.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.