Halo 3 en 4 ook naar Xbox One?

Halo 3 en 4 ook naar Xbox One?

Gisteren kon je op GameParty al lezen dat er geruchten gaan rondom een Halo 2: Anniversary edition voor Xbox One. Een versie van de originele game die helemaal vanaf de grond af aan opnieuw opgebouwd is met de technieken van nu, eenzelfde behandeling als dat Halo: Combat Evolved kreeg in zijn Anniversary-editie. Dezelfde bron die dit ‘nieuws’ naar buiten bracht, komt nu met informatie over de versies waarin de game te koop zal zijn. Volgens hem komt de game in twee smaken op de markt. Als eerste in de vorm van een standaard collector’s edition waarin je naast de game ook toegang krijgt tot de beta van Halo 5 en de Halo TV series.

Daarnaast zal er de War Collection verschijnen volgens de bron. Deze brengt alles van de collector’s edition, maar voegt hier ook versies van Halo 3 en Halo 4 bij welke speelbaar zijn op de Xbox One. Daarnaast claimt de bron dat de release op 11 november 2014 is, exact tien jaar na het verschijnen van Halo 2 op de originele Xbox. Zou dit betekenen dat Halo 5 dan toch niet dit jaar gaat verschijnen?

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.