Halo: Nightfall verschijnt op DVD en Blu-ray

Halo: Nightfall verschijnt op DVD en Blu-ray

Halo: Nightfall, de mini-serie die afspeelt tussen de avonturen uit Halo 4 en Halo 5: Guardians, was voorheen alleen te zien voor mensen die Halo: The Master Chief Collection in hun bezit hadden. Vanaf 17 maart kan iedereen de serie zien. Dan verschijnt ‘ie namelijk op DVD, Blu-ray en Video-on-Demand. In Amerika, wel te verstaan. Of Nightfall ook in Nederland te koop zal zijn is nog niet duidelijk. Maar aangezien Halo: Legends en Halo: Forward Unto Dawn ook hier een release hebben gehad, moet dat vast helemaal goed komen. 343 Industries heeft om deze release kracht bij te zetten een spectaculaire trailer uitgegeven.
In Halo: Nightfall maken we kennis met Jameson Locke, een legendarische ‘manhunter’ in dienst van ONI, The Office of Naval Intelligence. Locke zal ook speelbaar zijn en een groot aandeel hebben in het verhaal van Halo 5: Guardians.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.