Halo: The Master Chief Collection krijgt nieuwe achievements

Halo: The Master Chief Collection krijgt nieuwe achievements

Halo: The Master Chief Collection loopt online nog steeds niet zoals het zou moeten. Het team bij 343 Industries is daarom nog steeds druk bezig met updates, patches en extra’s. Zo kregen we eerder al te horen dat iedereen die de game sinds de launch heeft gespeeld later Halo 3: ODST als uitbreiding mag gaan downloaden, compleet voor niets. Als een soort van vergoeding. In een nieuwe post op Halo Waypoint geeft de ontwikkelaar aan nog steeds met patches bezig te zijn en dat de volgende in de aankomende week gaat verschijnen.

Ook liet de ontwikkelaar weten dat donderdag een update verschijnt waardoor er nieuwe achievements aan de game toegevoegd worden. Deze zullen vooral vrij te spelen zijn in de Spartan Ops mode, alsook in de online stand van de game. Om hoeveel achievements het gaat is nog niet bekend. Momenteel kent de game al 450 achievements. Meer weten over Halo: The Master Chief Collection? Bekijk dan onze video review.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.