Held uit Yu-Gi-Oh! verwelkomt in de line-up van Jump Force

Held uit Yu-Gi-Oh! verwelkomt in de  line-up van Jump Force

Bandai Namco kondigt Yu-Gi-Oh! aan als nieuwkomer voor hun aankomende titel Jump Force. Jump Force – waarin de grootste helden en schurken uit 50 jaar geschiedenis van Shueisha’s invloedrijke Japanse Weekly Shonen Jump magazine het uitvechten – verwelkomt de held uit Yu-Gi-Oh!, namelijk Yugi Muto.

Yu-Gi-Oh!’s verhaal vindt plaats in een wereld waar een kaartspel – Duel Monsters – onderdeel uitmaakt van het dagelijkse leven. De game kan geluk en rijkdom brengen voor zij die het spel meester zijn, maar ook evengoed het einde betekenen voor de ongelukkigen.

Hoofdpersonage Yugi Muto is een eenzame jongen die graag het kaartspel speelt, maar niet met veel talent is geboren. Na het oplossen van de Millennium Puzzle kruipt de geest van Pharaoh Atem (Dark Yugi) in diens lichaam. Door de hulp van Dark Yugi weet hij in tijden van nood een van de beste Duel Monsters-spelers ter wereld te worden.

Meer info over Yugi’s krachten en vaardigheden volgt snel.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.