Hidden Agenda developer diary

Hidden Agenda developer diary

Hidden Agenda is de nieuwe game van Supermassive Games, die we kennen van de horror game Until Dawn. De game is na uitstel eindelijk vanaf morgen beschikbaar in de PlayStation Store. Om de release te vieren is er een developer diary uitgebracht.

De game gebruikt hetzelfde maniertje als van Until Dawn, door de speler voor keuze te zetten en daardoor een filmische game ervaring neer te zetten. Bij deze game gaat het echter om een crime thriller in plaats van een horror game. 

Iets wat de game compleet nieuw doet en wat wel eens heel tof zou kunnen worden, is dat er de mogelijkheid is om via de Playlink app met meerder mensen te spelen die op hun telefoon mee kunnen beslissen over de keuzes in de game en daardoor het verhaal kunnen beïnvloeden. 

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.