Hint Rockstar naar een nieuwe Red Dead?

Red Dead Redemption 2

PlayStation 4 Xbox One
10

Perfect

7.9

User Avg

Hint Rockstar naar een nieuwe Red Dead?

Hint Rockstar naar een nieuwe Red Dead?

Yihaa! Wanneer een bedrijf als Rockstar dingen begint te teasen op Twitter heeft het meteen de aandacht van iedereen te pakken. De ontwikkelaar achter toppers zoals Grand Theft Auto, Red Dead Redemption, Max Payne 3 en ook wel de enige toffe tabletennis-game ter wereld is nu eenmaal een erg gerespecteerd groepje talent. Daarom komt het dan ook dat zoiets simpels als een gewoon RockStar-logo op een rode achtergrond genoeg is om fans over de hele wereld te doen schuimbekken vol anticipatie naar de onthulling van een nieuwe game waar we collectief al maanden op hopen. Dat rood van die achtergrond is gewoon Red Dead-rood? Toch?

Naar een vervolg of prequel op Red Dead Redemption wordt al een tijd stevig gehint met als voorlopig hoogtepunt een gelekte gamemap. Nu lijkt het er voor het eerst ook sterk op dat RockStar zich opmaakt om effectief iets te gaan onthullen. Zetten we binnenkort weer onze Stetson op? Binnenkort krijgen we hopelijk eindelijk de bevestiging.

Iedere gamesite heeft die ene toffe, lieve meid nodig die te porren valt voor de schattige platformgames. Hier bij GameParty moeten we het echter nog steeds met Eefje stellen. Een inktzwart gevoel voor humor, ietwat van een grote bek en een voorliefde voor de meest gewelddadige games die je kan bedenken. Dat is Eefje in een notendop.