Hitman HD Enhanced Collection komt eraan

Hitman HD Enhanced Collection komt eraan

Warner Bros. Interactive Entertainment en IO Interactive kondigen vandaag de Hitman™ HD Enhanced Collection aan, een compilatie van twee klassiekeHitman-titels geremastered in 4K resolutie: Hitman: Blood Money en Hitman: Absolution.

Beide games kunnen in 4K resolutie met 60 fps gespeeld worden, en samen met vele andere verbeteringen worden deze twee klassieke titels in 2019 uitgebracht, met de aandacht en liefde die ze verdienen. Hitman HD Enhanced Collection is digitaal verkrijgbaar vanaf 11 januari 2019 voor PlayStation®4, PlayStation®4 Pro en de Xbox One (X).

“We zijn erg blij met deze verzameling en hoe we twee van onze meest klassieke titels konden updaten en remasteren voor de moderne consoles,” aldus Hakan Abrak, CEO, IO Interactive. “Hitman: Blood Money en Hitman: Absolution hebben ons geholpen tijdens onze reis tot waar we nu staan, en we kijken ernaar uit dat spelers van deze games kunnen genieten in 4K met 60 fps.”

Hitman HD Enhanced Collection bevat 4K visuals met 60 frames per seconde (fps), samen met een verbeterde textuurresolutie, verbeterde textuurindelingen, supersampling, upscale support, verhoogde shadowmap en spiegelresoluties, verbeterde verlichting en bijgewerkte besturingselementen voor een meer vloeiende ervaring. 

Beleef een aantal van Agent 47’s meest iconische hits in Hitman: Blood Money opnieuw en ervaar een wereldwijd avontuur, van de wijngaarden van Chili, naar het Parijse operagebouw en zelfs het Witte Huis in een gevecht tegen een groep huurmoordenaars die bekend staan als “The Franchise.”  

Ontdek het filmische verhaal van Hitman: Absolution en ervaar het diepe en persoonlijke verhaal van Agent 47 terwijl hij verlossing nastreeft in 20 intense missies. Geniet van een kenmerkende kunststijl dat gecombineerd wordt met een rijke dialoog en uitvoeringen door een indrukwekkende Hollywood-cast om een unieke gameplay-ervaring te creëren. 

Hitman HD Enhanced Collection zal alleen digitaal beschikbaar zijn voor € 59,99.

Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.