SHAREFactory krijgt update

SHAREFactory krijgt update

SHAREFactory werd in april uitgebracht voor de PlayStation 4 door het team dat achter videobewerking-software Sony Vegas zit. Het team heeft toegankelijkheid vooropgesteld zodat je gemakkelijk met een controller je eigen video’s kan bewerken. De SHAREFactory-applicatie is een succes en word veel gebruikt, daarom komt Sony vandaag met een nieuwe update.

De nieuwe update bevat onder andere verbeteringen naar aanleiding van feedback van de community en nodige extra mogelijkheden voor de applicatie. De update brengt ook nog het volgende met zich mee:

The Last of Us Thema – Hiermee heb je toegang tot een aantal aangepaste thema’s die gebaseerd zijn op The Last of Us. Dit zijn zes nieuwe transities, twee nieuwe achtergronden, een nieuwe intro, outro en titelclips en maarliefst 39 nieuwe stickers.

Screenshots Importeren – Het na de update mogelijk om screenshots uit je capture galerij te importeren naar je project.

Verder zal er nog een extra set met stickers en filter effecten worden toegevoegd en kan je ook foto’s gebruiken die je genomen hebt met de foto-modus in The Last of Us: Remastered en inFamous: Second son. Ook is de user interface iets verbeterd.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.