Homefront: The Revolution krijgt opening cinematic

Deep Silver en Dambuster Studios hebben het gloednieuwe verhaal achter Homefront: The Revolution onthuld door de opening cinematic van de game genaamd ‘America Has Fallen’ uit te brengen.

In deze nieuwe, alternatieve geschiedenis, die teruggaat tot de nasleep van de Koreaanse oorlog, is één van de mondiale supermachten gevallen en staat een andere op, gedreven door de genadeloze APEX Corporation, in een wereld met griezelige parallellen met onze werkelijkheid.

“Het belangrijkste kenmerk van Homefront – een bezetting op Amerikaans grondgebied – blijft onveranderd, ” zegt Hasit Zala, Game Director bij Dambuster Studios. “Maar we hebben een gloednieuwe fictie gecreëerd waarin de situatie op een hele andere manier is ontstaan.” Het volledige verhaal achter de opkomst van APEX wordt verteld in de aangrijpende documentaire uit 2026, APEX en de technologie van overheersing:

Homefront: The Revolution is vanaf 20 mei verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en Windows PC. Native Mac en Linux versies zijn ook in ontwikkeling.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.