Homefront: The Revolution krijgt vandaag eerste singleplayer DLC

Homefront: The Revolution

PC PlayStation 4 Xbox One
6.1

Gemiddeld

8

User Avg

Homefront: The Revolution krijgt vandaag eerste singleplayer DLC

Homefront: The Revolution krijgt vandaag eerste singleplayer DLC

Deep Silver en Dambuster Studio brengen vandaag de eerste single-player-uitbreiding uit voor Homefront: The Revolution. In The Voice of Freedom kruipen spelers in de huid van Benjamin Walker, het legendarische boegbeeld van de opstand en KPA’s meest gezochte man. Het doel: infiltreer bezet Philadelphia en ontmoet Jack Parish’s Resistance Cell. Deze intense, verhaalgedreven proloog test de speler op het gebied van stealth en combat wanneer hij wordt geconfronteerd met de meest sinistere en vijandige factie in het metrostation van Philadelphia: de ‘90’.

The Voice of Freedom is gratis voor iedereen die de Homefront Expansion Pass bezit en is tevens los verkrijgbaar. The Voice of Freedom is nu te downloaden op Xbox One, PlayStation 4 en PC.Terugkerende Homefront spelers zullen zien dat de recent uitgebrachte patch de algehele ervaring sterk heeft verbeterd.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.