Hoopa Unbound toont zich voor Pokémon Omega Ruby en Alpha Sapphire

Hoopa Unbound toont zich voor Pokémon Omega Ruby en Alpha Sapphire

Hoopa Unbound, een nieuwe vorm van de Mythische Pokémon Hoopa, is vandaag officieel door The Pokémon Company International bekendgemaakt. Hoopa is een Mythische Pokémon die je niet aantreft in de gewone gameplay in de wereld van Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire. Het is de 720e Pokémon die aan de Pokédex wordt toegevoegd, en naar blijkt kan het van vorm veranderen. Hoopa Unbound is de nieuwe en onvervalste vorm van Hoopa die tot nu toe zijn krachten nog niet kon ontplooien. De ringen die het draagt kan dimensies ombuigen en naar men zegt bezit het bovendien de kracht om alles in de wereld te veroveren. Na de transformatie is Hoopa Unbound veel groter dan in zijn vorige verschijning. Door zijn zes lange armen is het makkelijk te herkennen, en het draagt een groter aantal ringen waarmee dimensies gebogen kunnen worden.

Hoopa Unbound statistieken:
• Categorie: Djinn Pokémon
• Type: Psychic/Dark
• Height: 6,5 m
• Weight: 490 kg
• Ability: Magician

Hoe krijgt Hoopa zijn ware vorm weer terug? Dit mysterie moet nog worden opgelost, net als het geheim waar Hoopa kan worden aangetroffen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.