Iconische MMO Old School RuneScape lanceert op iOS en Android

Iconische MMO Old School RuneScape lanceert op iOS en Android

Old School RuneScape is vandaag de eerste mainstream PC MMORPG geworden die volledig op iOS- en Android-apparaten is geïntroduceerd, zo laat Jagex weten. Dankzij de uitbreiding naar mobiele apparaten en het leveren van crossplay, kunnen spelers zowel op PC als op mobiele platformen gamen wanneer ze willen.

De mobiele game trok ruim een miljoen preorders. Daarnaast zijn er nog eens een miljoen mobiele gamers die Old School RuneScape al spelen op Android, na de ledenbèta- en softlancering deze zomer.

Old School RuneScape biedt honderden uren avontuur in de gratis te downloaden app en sluit zich daarbij aan bij andere populaire entertainment-apps met abonnementen, zoals Netflix, Spotify en YouTube Premium. Het lidmaatschap biedt spelers extra content, vaardigheden en missies.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.