In the name of the Tsar wordt grootste Battlefield uitbreiding ooit #E32017

Battlefield 1

PC PlayStation 4 Xbox One

In the name of the Tsar wordt grootste Battlefield uitbreiding ooit #E32017

In the name of the Tsar wordt grootste Battlefield uitbreiding ooit #E32017

Vandaag tijdens Live @ EA PLAY heeft DICE nieuwe details onthuld over Battlefield 1 In the Name of the Tsar, dat het wereldwijde conflict uitbreidt naar het langste front van de Eerste Wereldoorlog. In het grootste uitbreidingspakket tot nu toe strijden spelers op zes nieuwe maps en vechten ze mee als het Russische leger, inclusief het Women’s Battalion of Death. Dit is de eerste keer dat fans als een vrouwelijk personage kunnen spelen in de multiplayer van Battlefield. Daarnaast bevat Battlefield 1 In the Name of the Tsar 11 nieuwe wapens, 6 nieuwe maps, meer Operations, meer voertuigen waaronder de enorme Ilya-Muromets Heavy Bomber, een gloednieuwe spelmodus genaamd Supply Drop, nieuwe persistence, nieuwe manieren om je speelstijl aan te passen en nog veel meer.

Om de Battlefield 1-community nog beter te geven wat ze willen komt een revolutie naar Battlefield 1: maandelijkse updates, nieuwe maps en in-game evenementen tijdens de zomer die culmineren in de release van Battlefield 1 In the Name of Tsar. Naast de 6 nieuwe maps die in Battlefield 1 In the Name of the Tsar zitten, zullen er nog twee uitgebracht worden, samen met het vervolg van Premium Friends, waardoor Premium Pass-bezitters hun vrienden kunnen meebrengen om samen te spelen op Premium-maps tot aan Gamescom in augustus. Op Gamescom onthult DICE tevens een nieuwe competitieve spelervaring in Battlefield 1, die gebaseerd is op de feedback van de Battlefield-community.

De eerste nieuwe map die in de zomer naar Battlefield 1 komt voor bezitters van de Battlefield 1 Premium Pass is Nivelle Nights in juni, gevolgd door Prise de Tahure in juli. Het zijn allebei uitbreidingen van Battlefield 1 They Shall Not Pass. In Nivelle Nights doen spelers mee aan man-tot-man infanteriegevechten in een uitgestrekt netwerk van loopgraven, terwijl in Prise de Tahure Franse troepen wanhopig proberen heroverde hooggelegen gebieden in de regio Butte-de-Tahure vast te houden. Gelijktijdig met de release van Prise de Tahure zullen de Premium Trials beginnen, wat alle speler in staat stelt om maps uit te proberen die normaal gesproken alleen toegankelijk zijn voor Battlefield 1 Premium Pass-houders.

Later dit jaar breiden spelers de strijd uit met amfibische oorlogvoering in Battlefield 1 Turning Tides, dat wordt uitgebracht in december, gevolgd door de meest beruchte gevechten van de Grote Oorlog in Battlefield 1 Apocalypse, dat begin 2018 verkrijgbaar is.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.