Inhoud Battlefield Hardline Premium bekend

Inhoud Battlefield Hardline Premium bekend

Visceral Games heeft details vrijgegeven over het Premium-abonnement voor Battlefield Hardline. Als Premium-lid krijg je twee weken eerder toegang tot de vier DLC-pakketten die zullen verschijnen: “Criminal Activity”, “Robbery”, “Getaway” en “Betrayal”. Deze DLC zal nieuwe wapens, voertuigen, levels en modes toevoegen aan de game.

Daarnaast krijgen Premium-leden 12 Gold Battlepacks, een aantal exclusieve in-game items en skins en vier extra features: de Gunbench om het uiterlijk van de wapens aan te passen, speciale maskers die je tijdelijk extra perks geven, toegang tot competitieve Battlefield Hardline toernooien die niet voor de normale spelers toegankelijk zullen zijn en je kan als Premium-lid een “Legendary Status” bereiken, waarmee je het progressiesysteem van de game opnieuw kan doorlopen. Alsof dat nog niet genoeg is komen daar ook nog exclusieve in-game missies en ‘double-XP’ events bij.

Om toegang te krijgen tot deze verzameling aan extra’s zal je 50 euro neer moeten leggen, naast het kopen van de game. Is dat het waard voor jou?

Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.