Intergalactische ontdekkingstochten en avonturen in LEGO Worlds

LEGO Worlds

Nintendo Switch PC PlayStation 4 Xbox One
7.8

Goed

7.9

User Avg

Intergalactische ontdekkingstochten en avonturen in LEGO Worlds

Intergalactische ontdekkingstochten en avonturen in LEGO Worlds

Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games en de LEGO Group hebben aangekondigd dat ‘Classic Space’, het eerste downloadbare pakket met thematische content voor LEGO Worlds, vanaf 5 juli verkrijgbaar is voor €3,99. Het Classic Space-pakket bevat nieuwe zoektochten, personages, constructies en voertuigen uit de razend populaire LEGO Space-speelsets. Spelers duiken de ruimte in, verkennen samen met vrienden de verste uithoeken en beleven nieuwe avonturen, terwijl ze werelden doorkruisen in een ruimtebuggy, door de dampkring vliegen in de Space Cruiser, de nieuwe maanbioom in de mineralendetector delven of het eenmans ruimteschip landen op de nieuwe Classic Space-themawereld!
Verder is bekendgemaakt dat LEGO Worlds dit najaar beschikbaar zal zijn voor de Nintendo Switch en nu al kan worden besteld. De fysieke versie biedt toegang tot twee premium DLC-bonuspakketten, inclusief Classic Space. De digitale versie bevat het basisspel, waarbij de DLC afzonderlijk verkrijgbaar is in de eShop.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.