Jiraiya DLC morgen verkrijgbaar voor Naruto To Boruto: Shinobi Striker

Jiraiya DLC morgen verkrijgbaar voor Naruto To Boruto: Shinobi Striker

Bandai Namco kondigt de toevoeging van Jiraiya in Naruto To Boruto: Shinobi Striker aan voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Spelers die de Season Pass of DLC1 hebben aangeschaft, kunnen morgen Jiraiya als Master Character ontgrendelen, waardoor zij toegang krijgen tot zijn move set, outfit en wapens voor hun eigen in-game avatar. Daarnaast is Jiraiya ook speelbaar als standalone personage voor alle spelers.

Als een van de sterkste ninja’s van het Hidden Leaf dorp komt Jiraiya met een aantal van zijn meest krachtige moves naar het gevecht. De Bring Down the House jutsu roept een gigantische kikker op vanuit de lucht, die over een groot gebied schade toebrengt en tegenstanders omverwerpt. Een andere move, de Ninja Art: Needle Jizo, zorgt ervoor dat het haar van Jiraiya verhardt en een puntig pantser wordt. Deze vaardigheid kan zowel ter verdediging als voor de aanval gebruikt worden omdat het aanvallen teniet doet en tegelijk schade terugdoet.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.