Just Cause 4 Deep Dive Trailer onthuld

Just Cause 4 Deep Dive Trailer onthuld

Just Cause 4 is de grootste, meest gevarieerde en prachtigste game in de serie. De gloednieuwe Deep Dive Trailer toont spelers een overzicht van alles wat ze kunnen verwachten van het meest ambitieuze Just Cause-spel tot nu toe.
In Just Cause 4 zijn er meer biomen, voertuigen en wapens dan ooit tevoren in een Just Cause-game. Verwacht verbeterde voertuigbeheersing, diepere, meer geavanceerde vijandelijke AI en een herziene grappling hook, om maar enkele van de gloednieuwe functies in Just Cause 4 te noemen. De unieke en ongelooflijke real time extreme weersomstandigheden zoals tornado’s, zandstormen en bliksemstormen zijn game changers voor Just Cause E 4 en wordt het allemaal aangedreven door de baanbrekende sandbox-technologie van Avalanche Studio, de Apex Engine.

Just Cause 4 is vanaf 4 december verkrijgbaar op Xbox One, pc en PS4.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.