Kick-Ass 2 krijgt game

Kick-Ass 2 krijgt game

Kick-Ass 2 is inmiddels grotendeels alweer de bioscopen uit. Een film gevuld met bizarre personages zoals Hit-Girl, Battle Guy, Ass Kicker, Dr. Gravity, Mr. Radical en The Motherfucker, leent zich natuurlijk perfect voor een actievolle game. Die game is inmiddels aangekondigd en verschijnt in november voor de Xbox 360, PlayStation 3 en PC.

Kick-Ass 2 is in ontwikkeling bij Freedom Factory Studio en laat je in de huid kruipen van Kick-Ass en Hit Girl om de Motherf*cker te verslaan. Volgens de uitgever is Kick-Ass 2 een echte, klassieke beat ‘em up game met speciale kill- en finishing moves. Daarnaast zal het spel een ervaringspuntensysteem bevatten waardoor je je personages kunt upgraden. Zo kun je steeds beter uit de voeten met de grote hoeveelheid melee wapens die je aan gaat treffen tijdens het spel. Ook liet Freedom Factory Studio weten dat de game voorzien zal gaan worden van DLC. Met de aankondiging kwamen enkele screenshots.

Bewegende beelden zijn er helaas nog niet. Daarvoor zullen we nog even moeten wachten. Maar, omdat ‘ie zo tof is, kijken we gewoon nog eens naar de trailer van de film. Weet je meteen wat je ongeveer van de game kunt verwachten.

http://www.youtube.com/watch?v=rMUjyU_Dtf0

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.