Killer Instinct krijgt een boxed release

Killer Instinct krijgt een boxed release

Sinds de originele aankondiging van Killer Instinct voor Xbox One, weten we dat het draait om een gratis te downloaden game waarbij je voor elke extra (personage, kostuums, enzovoorts) een bedrag neer moet gaan leggen. Zo koop je alleen de onderdelen van de fighting game die jij interessant vind. Speel je niet met bepaalde personages? Simpel, dan koop je ze niet en betaal je dus niet voor content die je niet wil. Je krijgt één personage gratis. Wil je de overige zeven vechtersbazen, dan ben je zo’n veertig euro kwijt.

Toch lijkt het er nu op dat de game ook als volledige versie op disc te verkrijgen is via de Microsoft Store. Daar verkoopt Microsoft namelijk de Killer Instinct Pin Ultimate Edition voor zestig dollar. Voor dit bedrag krijg je:

All Season 1 characters (8)
Season pass for all costumers (8) and accessory packs (16)
Early access to all Season 1 content
Original Killer Instinct Classic Arcade game

De game verschijnt tegelijk met de Xbox One.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.