Killing Floor 2 komt naar Xbox One en Xbox One X

Killing Floor 2 komt naar Xbox One en Xbox One X

Tripwire Interactive maakt bekend dat ze in samenwerking met Deep Silver en Iceberg Interactive hun populaire survival shooter Killing Floor 2 op 29 augustus uitbrengen voor de Xbox One. Bij de lancering van de Xbox One X is deze game ook verkrijgbaar voor dat systeem. Voor de prijs van €39,99 bevatten beide versies de volledige game Killing Floor 2 en alle eerder uitgebrachte contentpakketten – inclusief The Tropical Bash, The Descent en The Summer Sideshow.

De Xbox One en Xbox One X-versies van Killing Floor 2 bevatten ook nieuwe, exclusieve content. Zo krijgen spelers voor de Survival Perk het Freezethrower-wapen waarmee ze vloeibare stikstof op Zeds kunnen schieten om deze vijanden vervolgens te versplinteren. Voor deze exclusieve Freezethrower komen ook 8 wapenskins beschikbaar. Killing Floor 2-spelers op Xbox One en Xbox One X krijgen ook exclusieve toegang tot het cosmetische Wasteland Armor-uniform, met 5 verschillende skinstijlen. De Xbox One X-versie wordt daarnaast verrijkt met 4k-ondersteuning, verbeterde prestaties, high-res textures, shadow maps en verbeterd schaduwverloop. Tripwire bevestigt ook dat Killing Floor 2 aangepaste support krijgt voor Mixer – Microsofts next-gen streamingdienst die spelers realtime invloed en deelname biedt in livegamestreams.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.