Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX krijgt trailer en datum

Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX krijgt trailer en datum

In afwachting van de komende E3 kondigt Square Enix Ltd. vandaag de releasedatum en een gloednieuwe trailer aan van Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX. De game zal vanaf 5 december 2014 in Europa beschikbaar zijn voor de PlayStation 3.

De nieuwe trailer opent met memorabele scènes uit Kingdom Hearts HD 1.5 ReMIX en toont vervolgens hoogtepunten uit het verhaal en de gameplay van Kingdom Hearts II Final Mix, Kingdom Hearts Birth by Sleep Final Mix en cinematische video’s uit Kingdom Hearts: Re:coded. Alle drie games zijn volledig in HD geremasterd waarmee deze klassiekers opnieuw tot leven worden gebracht.

Samen met Donald en Goofy gaat Sora op avontuur door verschillende Disney-werelden zoals Halloween Town uit The Nightmare Before Christmas, het land van de draken uit Mulan, Port Royal uit Pirates of the Caribbean, de Afrikaanse savanne uit Lion King, de wereld van “Space Paranoids” uit Tron en meer om het op te nemen tegen de Heartless en de kwaadaardige Organization XIII.

Kingdom Hearts HD 2.5 is een volledig in HD geremasterde verzameling, bestaande uit Kingdom Hearts II Final Mix en Kingdom Hearts Birth by Sleep Final Mix. Beide games waren voorheen uitsluitend verkrijgbaar in Japan en zijn nu voor het eerst buiten Japan verkrijgbaar voor de PlayStation 3. Cinematische video’s uit Kingdom Hearts Re:coded maken ook deel uit van de compilatie. De game is een vervolg op het vorig jaar verschenen Kingdom Hearts HD 1.5 ReMIX en vormt tevens de opmaat naar het langverwachte Kingdom Hearts III, welke momenteel in ontwikkeling is voor PlayStation 4 en Xbox One.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.