Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue komt naar PlayStation 4

Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue komt naar PlayStation 4

Square Enix en Disney Interactive hebben vandaag onthuld dat de bedrijven aan de ontwikkeling zijn begonnen van Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue, een compilatie die een in high definition geremasterde versie van het populaire Kingdom Hearts [Dream Drop Distance] HD naar de PlayStation 4 brengt.

Kingdom Hearts [Dream Drop Distance] HD, dat oorspronkelijk is uitgebracht in 2012, is een volledig in HD geremasterde versie van Kingdom Hearts 3D [Dream Drop Distance]. De hoofdrolspelers van de serie, Sora en Riku, leggen het Mark of Mastery Exam af ter voorbereiding op toekomstige bedreigingen. De kenmerkende actie van de Kingdom Hearts-serie is geëvolueerd, zodat spelers snellere gevechten kunnen voeren en de omgeving in een noodtempo kunnen verkennen.Deze geremasterde titel bevat tevens:

Kingdom Hearts 0.2 Birth by Sleep: -A Fragmentary Passage-
Een volledig nieuwe speelbare episode die is gelinkt aan het verhaal van Kingdom Hearts III en plaatsvindt na de verhaallijn van Kingdom Hearts Birth by Sleep. De episode wordt verteld vanuit het perspectief van Aqua.

Kingdom Hearts χ [chi] Back Cover (film)
Een nieuwe HD-film die het mysterieuze verhaal vertelt over de Foretellers, zodat de eerste stukken uit de geschiedenis van de serie met elkaar worden verbonden. Deze stukken zijn te zien in de binnenkort verwachte mobiele titel Kingdom Hearts Unchained χ [chi].

De nieuwe aankondigingstrailer debuteert via het officiële Kingdom Hearts YouTube-kanaal op donderdag 17 september.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.