Kingdom Hearts III keert terug naar het Honderd Bunderbos

Kingdom Hearts III keert terug naar het Honderd Bunderbos

Het universum van Kingdom Hearts III is weer een stukje groter geworden, met een eerste blik op het Honderd Bunderbos dat is gebaseerd op de klassieke tekenfilmfranchise Winnie de Poeh van Walt Disney Animation Studios. In een nieuwe, door Square Enix Ltd. en Disney onthulde trailer, sluit Sora zich aan bij de schattige beer Poeh en zijn maatjes Teigetje, Knorretje, Konijn, Roe en Uil. Door unieke minigames te spelen, kan Sorah het gezelschap helpen hun huis tussen de groene bomen van het Honderd Bunderbos te herstellen.

In de trailer toont Square Enix ook nieuwe, nooit eerder getoonde gameplay en nieuwe hints over het verhaal van Kingdom Hearts III. De trailer toont nieuwe beelden van Sora’s gevecht in Twilight Town, waarbij hij een Winnie de Poeh Keyblade gebruikt, en team-up-aanvallen in de Disney- en Pixar-werelden van Hercules, Pirates of the Caribbean en Tangled (Rapunzel). Daarnaast toont de trailer een eerste glimp van Chirithy, die vele spelers zich nog zullen herinneren van Kingdom Hearts Union χ[Cross] en Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.