Kojima: "Je gaat het in je broek doen van Silent Hill"

Kojima: "Je gaat het in je broek doen van Silent Hill"

Eerder vandaag wisten we je te melden dat horrorgame P.T. eigenlijk een nieuwe Silent Hill is. Hideo Kojima heeft wat uitleg gegeven over zijn nieuwe horrorgame, en we moeten waarschijnlijk al wel bang gaan worden. Kojima zegt namelijk dat hij het Guillermo del Toro (die ook meewerkt aan de game) over de nieuwe game heeft gehad. De twee heren wilden eerst eigenlijk een game maken waardoor je in je broek zou plassen. Dit vonden de heren echter nog niet genoeg, zij besloten er een schepje boven op te doen. Volgens Kojima “gaan ze voor een game waardoor je in je broek poept, dus spelers kunnen maar beter een extra set kleren klaarleggen”.

Niet alleen kun je maar beter een extra onderbroek klaarleggen, ook voor angsthazen heeft Kojima een boodschap: “Bij games moet je altijd oppassen hoe eng je iets maakt. Als een film te eng wordt, kijk je even weg. Maar als een game te eng wordt, stop je met spelen en speel je misschien niet meer verder. Dat legt een limiet op hoe eng je een game kunt maken. Wij kijken echter helemaal niet naar deze limiet. Als je niet meer verder durft te spelen, so be it. Het maakt ons niet uit”.

Grote woorden van Kojima. Durf jij de nieuwe Silent Hill te spelen? Heb jij P.T. gespeeld? Laat het weten in de comments!

Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.